Dilimizin Zenginlikleri Projesi Aralık Ayı

Bakanlığımızın bu yıl başlattığı Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Aralık ayında, öğretmenlerimiz ve okul yönetimi etkili kitap okuma toplantısı gerçekleştirmiştir. Toplantı; etkili kitap okuma sunumu ve uygulamalı eğitimi ile verimli bir şekilde tamamlanmıştır.

meb_iys_dosyalar/70/02/972381/dosyalar/2023_12/21094111_22210659_etkileyimli_kitap_okuma_eko.pdf

Okul öncesi öğretmenlerine yönelik etkileşimli kitap okumaya yönelik bilgilendirme/eğitim yapılmıştır. Etkileşimli okuma yöntemi ile okunacak kitaplar belirlendi ve günlük eğitim akışları planlanıp, etkileşim kitap okumalarının merkeze alındığı günlük eğitim akışları uygulandı. Okunan kitaplardaki bilinmeyen kelimeler belirlendi ve bununla ilgili farkındalık çalışmaları yapıldı.

02-01-2024

Yukarıda gördüğümüz etkinliğimizde bilinmeyen kelimemiz ‘tohum’ olmuştur. Hikayemiz okunup tohum kelimesi anlatıldıktan sonra uygulama olarak fasülye tohumu çimlendirme yapılmıştır.

Mehmet DEMİRCİ