Dilimizin Zenginlikleri Projesi Ocak Ayı Çalışmaları

2023/2024 Eğitim Öğretim yılında Bakanlığımızca başlatılan Dilimizin Zenginlikleri Projesi, Okul Öncesi Eylem Planı kapsamında Aralık ayı içerisinde; İlçemiz Halk Kütüphanesi görevlisi 'Masal Anlatıcısı' Gülistan KALEMCİ ile iletişime geçilerek okulumuza davet edildi. Davetlimiz Masal Anlatıcısı tarafından öğrencilerimize Türkçe Dil saati etkinlikleri kapsamında çocuk masalı okunmuştur. Okunan kitaplardaki bilinmeyen kelimeler belirlendi ve bununla ilgili farkındalık çalışmaları yapıldı.

15-01-202415-01-202415-01-202415-01-202415-01-2024